About Lastrose

About Last Rose

Last Rose is een dames kledingmerk opgericht in augustus 2019.

De ontwerpster van het merk heeft Fashion & Design gestudeerd en vervolgens veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in Nederland. In 2018 ontmoette zij haar partner. Haar partner heeft een familie bedrijf wat kleding produceert voor veel merken in heel Europa.  Na hun huwelijk in 2019 zijn zij samen verhuisd naar Izmir, Turkije. Hier vind ook de fabriek plaats waar alle producten van Last Rose worden geproduceerd.

Het idee achter onze webshop is items volgens de laatste trends, classy maar toch stoer. Wij hebben een sterke kwaliteit controle team die alles checkt, checkt en dubbel checkt. En wat wij dan het aller belangrijkste vinden is dat de achtergrond van alle items er ook goed uitziet. Onze fabriek is BSCI-A gecertificeerd en alles wordt in huis geproduceerd.

Ook alle stoffen, knopen en garen worden op eerlijke wijze gemaakt. Wij kopen alleen materialen in van gecertificeerde bedrijven. Wij vinden het enorm belangrijk dat iedereen in het proces een fijne werksfeer heeft.

Wij proberen zo veel mogelijk duurzame stoffen en materialen te gebruiken. Van Eco- friendly naar recycle, noem maar op! 

Onze doel voor Last Rose is om zoveel mogelijk klanten te kunnen beïnvloeden en over te halen om eerlijke kleding te kopen. Elk mens telt en samen kunnen wij de wereld mooier maken. (letterlijk maar vooral figuurlijk)

Hopelijk voel jij je net zo gelukkig in Last Rose items als wij!